Luc Besson a Hitman producere

Luc Besson a Hitman producere

2006. december 5. 15:07, Kedd
Komolyabb szünet után új hírek érkeztek a sokak által nagyon várt Hitman filmadaptációjáról. A film gonoszát Timothy Olyphant, a 47-es bérgyilkost Vin Diesel formálja meg Luc Besson produceri felügyelete alatt.

Sajna végül kacsának bizonyult a hír, miszerint a 47-es kódszámmal ellátott bérgyilkost Jason Statham alakítja majd. A legújabb hírek szerint ugyanis a 20th Century Fox csak úgy adott zöld utat a produkciónak, ha Vin Diesel szerepel benne.

Bármennyire is macsó fickó Diesel, a Szállító sokkal jobban hasonlít a játékban látható gyilkoshoz. Anno az Eidos honlapján tartott szavazáson toronymagasan Statham játékára voksoltak a legtöbben.


Nem igazán hasonlítanak egymásra

Ettől persze még lehet jó a film, főleg úgy, hogy a produceri feladatokat a rendezéstől végleg (?) visszavonult Luc Besson vállalta magára. A francia rendező olyan filmek elkészítését felügyelte, mint a Taxi-sorozat (ennek egyébként már forog a negyedik része) vagy a B13 - A bűnös negyed.

Megtalálták a film gonoszát is. Ő Timothy Olyphant, aki leginkább a Deadwood című sorozatból lehet ismerős, de a Live Free or Die Hard-ban is fontos szerepet játszik. A film bemutatását jövő év végére tervezi a stúdió.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban