Folytatódik a Kalandférgek

Folytatódik a Kalandférgek

2006. december 5. 23:22, Kedd
Folytatódik a hazánkban nem túl nagy sikert aratott Kalandférgek, melyben a két lökött főszereplő, Harold és Kumar kénytelen saját hazájukban menekülni, miután a repülőtéren terroristáknak nézik őket.

Adott két jóbarát, Harold, a koreai banktisztviselő és Kumar, az indiai egyetemista. Egy fárasztó nap után csak egyetlen vágyuk van: kedvenc falatozójuk egyetlen hamburgere. Ám az odavezető út rögös, az éjszaka pedig végtelen hosszúságúra nyúlik.

Bizonyára nem mindenki ismeri a történetet. Ez mondjuk nem is csoda, hiszen a hazánkban 2004 végén bemutatott Kalandférgek nem rengette meg a világot. Amerikában is szolid siker lett, ezt főleg minimális büdzséjének köszönhette. Ám sokan kult-filmnek tekintik a vígjátékot, szóval a készítők a történet folytatása mellett döntöttek.A két barát ezúttal minden füves paradicsomába, Amszterdamba óhajt eljutni, ám már a reptéren lekapcsolják őket. Az ottani biztonsági személyzet ugyanis iszlám terroristáknak nézi őket és mindenáron rács mögé akarja dugni a duót. Harold és Kumar kénytelen menekülni saját hazájában.

A filmben komoly szerepet kap majd George W. Bush is, akit az egyik legismertebb Bush-komikus, Steve Bridges alakíthat majd. Bridges nem egy félős fickó, egyszer az elnök mellett is előadta Bush-magánszámát.

A Kalandférgek folytatása 2008 elején kerül az amerikai mozikba.

Listázás a fórumban