Használt készülékek csereakciója a Pannonnál

Használt készülékek csereakciója a Pannonnál

2006. december 8. 15:45, Péntek
A felhasználói érdeklődés nyomán a Pannon az év végéig meghosszabbította a "Közel a környezethez" kezdeményezés részeként indított csereakcióját.

A novemberben indított kampányban eddig több tízezer használt mobil gyűlt össze; az akció sikere jelzi, az ügyfelek számára is fontos, hogy a használt mobil ne károsítsa a környezetet.A sikernek köszönhetően a Pannon december 31-éig kiterjeszti akcióját, s továbbra is 5000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását; a kedvezményt új kártyás vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni. A használt telefonokat országszerte a hat Pannon Shopban és a kétszázhúsz partnerüzletben lehet leadni. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mobil IMEI-száma beazonosítható legyen és a készülék leadója a mobil tulajdonjogáról nyilatkozzon.

Az akció végeztével az összegyűlt mobilokat a cég átadja az elektronikus hulladékokat szakszerűen újrahasznosító szervezeteknek, így biztosítva, hogy a kidobásra ítélt telefonok ne károsítsák a környezetet.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban