Szerbiában terjeszkedik az LG

Szerbiában terjeszkedik az LG

2006. december 12. 08:51, Kedd
Megnyitotta első irodáját Szerbiában az LG Electronics. A nyitórendezvényt Belgrádban, a lenyűgöző Madlenianum Theatre-ben tartották.

A média, valamint az üzleti és politikai élet, jeles képviselőiből álló társaság miután megismerkedett az LG történetével, egy különleges programon vehetett részt, ahol a cég legújabb termékei testközelből kerültek bemutatásra. A pantomim show az LG termékek funkcionális előnyei mellett külső megjelenésükre helyezte a hangsúlyt. A néma színdarab egy olyan képzeletbeli otthonban játszódott, ahol a TV készüléktől, a mosógépen át, a mikrohullámú sütőig minden az LG Electronics terméke. A lakásból nem hiányzott semmi, sőt a szoba dekorációját is maguk az LG termékek nyújtották, különös tekintettel az ART Cool klímaberendezésre, amelyet egy híres Kilmt festmény reprodukciója díszített.

A cég szerint a szerbiai kereskedelmi és gazdasági mutatók pozitív előremozdulásának köszönhetően az ország előtt óriási lehetőségek állnak. "Célunk, hogy partnereinkkel sikeresen együttműködve jobbá tegyük vásárlóink életét. A szórakoztató elektronikai és telekommunikációs piac egyik vezetőjeként, modern formatervezésű és egyben csúcsminőségű, innovatív termékekkel kívánjuk tökéletesebbé tenni vásárlóink mindennapjait. Azon dolgozunk, hogy a jövő készülékeit már ma elkészítsük. A szerb piacon betöltött folyamatos jelenlétünkkel ígéretet tehetünk arra, hogy mindenki megismerheti majd gyönyörű formatervezésű és innovatív termékeinket, amelyek Szerbiában is jobbá teszik az emberek életét." - mondta Alan Song, az LG Elelctronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban