Tarzan visszatér a mozikba

Tarzan visszatér a mozikba

2006. december 16. 19:43, Szombat
Guillermo del Toro szeretné kifényezni a dzsungel királyának alaposan megkopott hírnevét. A direktor előröl kezdi az egész Tarzan-eposzt olyan segítőkkel, mint John Collee vagy Jerry Weintraub.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Edgar Rice Burroughs által megteremtett Tarzan-karaktert mára alaposan lejáratták. A legutolsó élőszereplős sorozat 1998-ban Casper Van Dien főszereplésével készült el, ám pár rész után le is vették a műsorról.

Azonban most a Dzsungel Ura - hosszú idő után - végre méltó formában térhet vissza. Miután Guillermo del Toro megrendezte a Penge-sorozat legjobb részét, forgatott egy kiválló Pokolfajzat-adaptációt és Golden Globe-ra jelölték a Pan's Labyrinth-ért, úgy döntött, kézbe veszi Tarzan sorsát.

A rendező a legelejétől szeretné elkezdeni az egész történetet. "Szeretnék készíteni egy új verziót, ami a változások ellenére továbbra is családi mozi maradna" - kezdte a spanyol rendező. "Nagyon megfogott a történet: egy védtelen gyermek túlélési kísérlete a vadonban."

A stáb igazán impozáns névsorral büszkélkedhet. A forgatókönyvet a Táncoló talpakat jegyző John Collee készíti egyedül, mivel del Toro a Pokolfajzat 2-n ügyködik. A produceri teendőket a Tripla vagy semmi-trilógiát is felügyelő Jerry Weintraub látja el. A szereplők személye egyelőre nem ismert.

Listázás a fórumban