Schwarzenegger-Sly duó Tarantino filmjében?

Schwarzenegger-Sly duó Tarantino filmjében?

2006. december 22. 17:28, Péntek
Sylvester Stallone egy, a Rocky Balboa kapcsán adott interjújában elárulta, hogy Tarantino Inglorious Bastards című filmjéhez szeretné megnyerni Arnold Schwarzeneggert és Bruce Willist is.

Sylvester Stallone nevétől hangos a mozivilág. A szerdán bemutatott Rocky Balboa rendkívül sikeres, melynek hatására folyamatosan kapja az újabb és újabb forgatókönyveket. Mint arról már mi is beszámoltunk, Quentin Tarantino is leszerződtette az Inglorious Bastards című háborús filmjének egyik főszerepére.

Az egykori akciósztár egyik nemrég adott interjújában elárulta, hogy Tarantino a már így is impozáns szereplőgárdát még két akciósztárral egészítené ki. Az egyik a jelenleg épp a Live Free or Die Hard bemutatójára váró Bruce Willis, a másik pedig a jelenleg Kalifornia kormányzójaként ténykedő Arnold Schwarzenegger.

Utóbbi név nem csak azért érdekes, mert Arnie mostanában nem igazán óhajt visszatérni a vászonra (James Cameron is rá vár), hanem mert egy Stallone-Schwarzenegger mozi a '80-as években elképzelhetetlen lett volna. A két erőember ugyanis egymás riválisa volt, így egy közös film bizony érdekes lenne.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások