Rob Cohen rendezi a Múmia 3-at

Rob Cohen rendezi a Múmia 3-at

2007. január 11. 21:12, Csütörtök
Megvan a Múmia 3 rendezője. Az eddigi esélyes Joe Johnston helyét a Halálos iramban direktora, Rob Cohen vette át. A két főszereplő, Rachel Weisz és Brendan Fraser visszatérése még nem biztos.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a nagysikerű Múmia sorozat is trilógiává bővül. Az eddig esélyes - és a rajongókat alaposan megosztó - Joe Johnston helyett a Halálos iramban és az xXx rendezője, Rob Cohen vette át a stafétabotot.Az eddig kettő fő- és egy mellékszálat megélő franchise minden része komoly sikert aratott, így az újabb rész ötlete nem meglepő. Ám az már annál inkább, hogy a sorozat főszereplői, Brendan Fraser és Rachel Weisz eléggé ódzkodnak a harmadik résztől. A harmadik főszereplő, a gonosz Imhotepet alakító Arnold Vosloo azonban nagyon szeretne az utolsó (?) részben is szerepelni.

Ez csak az Alfred Gough - Miles Millar duón múlik, hiszen a páros készíti a Múmia 3 forgatókönyvét. Az első két részt rendező Stephen Sommers harmadszor csak producerként vesz részt a produkcióban. A bemutató 2008-ban esedékes.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások