Két részletben jön a Grindhouse?

Két részletben jön a Grindhouse?

2007. január 15. 00:06, Hétfő
Egyes források tudni vélik, hogy a Quentin Tarantino - Robert Rodriguez páros rendezésében készült Grindhouse Amerikán kívül két részben lesz látható a mozikban.

Quentin Tarantino és Robert Rodriguez filmjei mindig is nagy sajtófigyelmet kaptak. Az Alkonyattól pirkadatig és Sin City - A bűnös város is klasszikusokká avanzsáltak, épp ezért újabb közös projektjuk, a Grindhouse hatalmas elvárásoknak kell, hogy megfeleljen.

Az SG-n is rendszeresen figyelemmel követjük a mű sorsának alakulását. Nálunk láthattatok először képeket a filmből és nemrég az első trailer is megjelent oldalunkon. Most azonban egy, belőlem abszolút vegyes érzelmeket kiváltó hírről kell beszámolnom.


Mész egy Kurt, Russell?

Mint azt bizonyára mindenki tudja, a film két, egyenként 60 perces moziból áll, melyeket álreklámok és filmelőzetesek kötnek majd össze. Nos, a gyártó Weinstein Company - belső források szerint - úgy döntött, hogy a Planet Terror és a Death Proof csak és kizárólag Amerikában menne együtt a vásznakra, Európában külön filmekként adnák le a mozikban.

A külföldi oldalakon azonnali felháborodást váltott ki a tervezet és a rajongók bojkottálni kívánják a produkciót. A terv olyan kérdéseket is felvet, hogy ha külön adják le a két történetet, mi lesz a leforgatott álreklámokkal és filmelőzetesekkel? Amint fejlemény van az ügyben, azonnal beszámolunk róla.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások