Friss hús lesz Batman kedvese

Friss hús lesz Batman kedvese

2007. január 27. 00:19, Szombat
Katie Holmes új blockbuster-reményei szertefoszlottak, mikor Christopher Nolan bejelentette: nem Miss Cruise lesz Bruce Wayne kedvese a The Dark Knight című folytatásban.

Christopher Nolan rendkívül tehetséges rendező. A Memento és Álmatlanság című klasszikusok után sikeresen felélesztette a Denevérembert, majd leforgatott egy remek thrillert A tökéletes trükk címmel. Most azonban visszatér Batman figurájához, hiszen hamarosan kezdődik a The Dark Knight forgatása.


Nekünk soha nem lesz közös gyerekünk

A Batman: Kezdődik! anyagilag és kritikailag is kiváló fogadtatásban részesült, de egy gyenge pontja volt a filmnek. Ő pedig Miss Cruise, azaz Katie Holmes. Úgy tűnik, a direktor is észrevette ezt, hiszen az előzetes hírekkel ellentétben Holmes kisasszony nem fog szerepelni az új részben.

Ráadásul eddig mindenki úgy tudta, hogy Kétarc szerepére Ryan Phillippe a legesélyesebb. Ám Nolan a hírek szerint mégis inkább az ausztrál Hugh Jackman mellett tenné le a voksát. Batman továbbra is Christian Bale, Alfred Michael Caine, míg Joker Heath Ledger alakításában kerül a vásznakra.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások