Honlapot csináltak a Krisnások

Honlapot csináltak a Krisnások

2007. január 29. 16:03, Hétfő
A különböző vallású népek közötti párbeszéd előmozdítása érdekében internetes honlapot készített a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége.

A www.vallaskozi.hu című honlap célja, hogy fórumot biztosítson a Krisna-hívők más vallásokkal, így a kereszténységgel, a zsidósággal, az iszlámmal és a buddhizmussal folyó párbeszédnek. A weboldalon hírek, beszámolók olvashatók az egyházak képviselői közötti találkozókról, rendezvényekről, valamint számos videofelvétel is található, amelyen vallási témájú interjúk, események láthatók. A jövőbeni rendezvényekről programajánló ad tájékoztatást.

Tornóczky Gusztáv vallásközi referens szerint rendkívül fontos, hogy ma már a különböző vallási felekezetek képviselői találkoznak, beszélgetnek egymással, egy-egy témáról kifejtik nézeteiket. Mint elmondta: a honlapot igyekeznek hétről-hétre frissíteni, és újabb cikkekkel, hírekkel feltölteni. A weboldalt egyébként a különböző egyházak képviselőinek, saját híveiknek, és azoknak is ajánlják, akik nem kötődnek valláshoz, de szeretnének információt szerezni arról, hogy a vallásos emberek miként gondolkoznak.

Listázás a fórumban