Készül a Szellemirtók 3

Készül a Szellemirtók 3

2007. február 6. 22:04, Kedd
A legújabb hírek szerint Dan Aykroyd folytatja a klasszikus Szellemírtók-szériát. A harmadik részhez már megnyerte magának Bill Murray hangját is. Azért csak a hangját, mert a harmadik szellemírtás egy animációs film lesz.

A Szellemírtók-sorozat egyik nagy gyerekkori kedvencemnek számít. A tudósokból akcióhősökké váló három úriember (majd egy hirdetés után kiegészül a csapat) két kalandja remekül vegyíti a humort, akciót és (természetesen akkori szinten) a látványt is.


A majdnem teljes csapat

Pár éve egyszer már felmerült, hogy trilógiává bővül a sorozat, ám a terv végül a feledés homályába merült. A mai napon végre biztossá vált: lesz Szellemírók 3. Ezt a széria egykori sztárja, Dan Aykroyd jelentette be egy interjúban.

A film produceri feladatait is ellátó színész - nem kis meglepetésre - azt is elárulta, hogy a harmadik rész egy CGI-animációs mese lesz. Hogy ez vajon jó vagy rossz hír, azt majd a film megtekintése után tudjuk meg. Mindenesetre pozitív dolog, hogy Dr. Peter Venkmen Bill Murray orgánumán szólal majd meg.

Sajnos a többi szereplőről (Harold Ramis és Ernie Hudson) még nincs hír. Figyelemmel követjük a produkció alalkulását.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások