Jigsaw átáll a jó oldalra

Jigsaw átáll a jó oldalra

2007. február 7. 13:58, Szerda
A Fűrész-széria "gonosza", Jigsaw, azaz Tobin Bell ismét horror-filmet forgat. A közepes sikert aratott Boogeyman folytatásában kivételesen a jó oldalon áll majd.

Vannak szerepek, melyek végigkísérik egy színész egész karrierjét. Gondoljunk csak Anthony Hopkinsra, akiről a legtöbb embernek még mindig Hannibal Lecter neve ugrik be. Vagy Bruce Campbell, aki számomra örökre Ash marad. Tobin Bell pedig immáron egy életre a haldokló Jigsaw lesz.

Ám sajna ez kétoldalú fegyver, mert a siker mellett ott a beskatulyázás veszélye is. Tobin Bellt ez láthatóan nem zavarja - a Fűrész IV előtt ugyanis beszállt a Sam Raimi produceri felügyelete mellett készülő Boogeyman 2-be. A színész azonban a filmben ezúttal nem a rossz oldalt választotta, kivételesen a jófiúk táborát erősíti majd.

A mérsékelt sikert aratott első rész után csöppet meglepő a folytatás, ám talán most tanulnak a hibákból. Mindenesetre a szereplők ismerősek lesznek majd a szappanoperák kedvelőinek. Danielle Saver (Heroes) mellett David Gallagher (Hetedik mennyország) és Mae Whitman (Arrested Development) lesznek Jigsaw társai a 2008-ban bemutatandó horrorban.

Listázás a fórumban