Shia LaBeouf lesz az ifjabb Indy?

Shia LaBeouf lesz az ifjabb Indy?

2007. február 20. 10:13, Kedd
A legújabb hírek szerint Shia LaBeouf lesz a készülő Indiana Jones 4 egyik főszereplője. Az ifjú sztár alakítja majd Harrison Ford fiát. Ezzel úgy tűnik végleges formát öntött a Jones-család.

A legújabb, sorban a negyedik Indiana Jones-film alakulását folyamatosan nyomon követjük. Most, miután elhárult minden akadály egy George Lucas számára is elfogadható forgatókönyvvel, elkezdődött a negyedik főszereplő megformálójának felkutatása.


Junior apja nyomdokaiba lép

David Koepp ugyanis olyan sztorit hozott össze, melyben a Jones-család négytagú. A legidősebb az idősebb Henry Jones, akit Sean Connery formál meg. A főhős továbbra is Indiana Jones, akinek bőrébe utoljára bújik Harrison Ford. Új tag Indy lánya, aki Natalie Portman alakjában debütál a vásznakon és öccse, akit Shia LaBeouf formálhat meg.

A fiatal színész karrierje remekül alakul. A Constantine - A démonvadász és az Én, a robot című sikerekben még csak mellékszerep jutott neki, ám a hamarosan mozikba kerülő Transformersben már főhősként bukkan fel. Ezután a legifjabb Jones szerepében komoly lépést tehet az A-kategória felé.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások