A Hot Fuzz az Egyesült Királyság legnézettebb filmje

A Hot Fuzz az Egyesült Királyság legnézettebb filmje

2007. február 22. 09:52, Csütörtök
Haláli hullák hajnalát készítő baráti társaság ismét megrázta magát és leforgatták a Hot Fuzz címre hallgató akció-vígjátékot. A frissen bemutatott film jelen pillanatban az év legnézettebb filmje az Egyesült Királyságban.

A Hot Fuzz a Haláli hullák hajnala készítőinek legújabb akció-komédiája. A film a hétvégén kezdte meg pályafutását az Egyesült Királyságban és azonnal az év eddigi legjövedelmezőbb filmjévé vált.


A hivatalos előzetes


A 11,7 millió dolláros premier mindössze 427 vászonról csorgott be, amivel minden idők ötödik legjobb nyitóhétvégéjét tudhatja magáénak a vígjáték kategóriában. A gyártó Working Title is boldog lehet, hiszen a Bridget Jones naplója és az Igazából szerelem után a Hot Fuzz a harmadik legsikeresebb filmje.

Adott egy rendőr, név szerint Nicholas Angel, aki annyira jó a munkájában, hogy mellette mindenki más pancsernak tűnik. Ezért főnökei a legmegfelelőbb előléptetést eszelik ki a számára: Londonból egy álmos kisvárosba, Sandfordba küldik szolgálatra. Angel próbálja túltenni magát a dolgon. Ebben új társa, Danny Butterman is segítségére van, akinek legnagyobb álma, hogy ő legyen Mel Gibson. Ám lassacskán kiderül, hogy Sandford nem is olyan álmos és csendes városka.

A film Amerikában április 20-án debütál.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások