Itt a Next trailer

Itt a Next trailer

2007. február 23. 21:31, Péntek
Nicolas Cage új filmjéről vajmi keveset lehetett hallani, pedig a most kiadott hivatalos előzetes alapján bizony igazi sci-fi-akciófilmmel számolhatunk április 27-től. Cage partnere Julianne Moore lesz.

Philip K. Dick műveit Hollywood elég kétes sikerrel filmesítette eddig meg. Míg a Szárnyas fejvadász mára igazi kultfilmmé vált, a Különvélemény pedig világsiker lett, addig az Imposztor és A felejtés bére komoly bukta lett.Lee Tamahori, a Halj meg máskor! direktora most újabb novellát filmesített meg. A The Golden Man című történetet Next néven vitte a vásznakra. A film főszerepeiben Nicolas Cage, Jessica Biel és Julianne Moore lesznek láthatók. Az április 27-én bemutatásra kerülő filmnek végre megérkezett az első előzetese, mely alapján abszolút bizakodva várhatjuk.

Cage egy olyan férfit alakít, aki képes látni a jövőt és befolyásolni azt. Ezen képessége nagyon jól jönne az FBI-nak, ám a férfi nem nagyon mutat érdeklődést irántuk. Egy nap döntés elé kényszerül: vagy elhárít egy súlyos terrorista támadást vagy megmenti a nőt, akit szeret.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások