Moto GP '07 - Rossi a monitorunkon is hódít

Moto GP '07 - Rossi a monitorunkon is hódít

2007. február 28. 13:43, Szerda
Aki nem tudja ki az a Rossi az ne is olvassa tovább a hírt, mert valószínűleg minimálisan sem érdeklődik a gyorsasági motorok iránt.

Most már, hogy egymás közt vagyunk, bejelenthetjük, hogy a THQ ma hivatalosan is elismerte a Moto GP-sorozat következő darabjának létezését. A '06-os számot követően meglepő módon a '07-et választották a fejlesztők. Ahogy az lenni szokott, ígéretekből ismét nincs hiány.

Az ugye alap követelménynek számíthat, hogy a 2007-es szezon adatbázisára épül a program, és a grafikán is csiszolnak egy kicsit. A hagyománytól eltérően most további újításokkal is kedveskednek nekünk. A sorozatban sosem szereplő kétkerekűek, illetve pályák is helyet kapnak, hogy növeljék a komfortérzetünket. Aki valamilyen szinten követi a gyorsasági motor királykategóriáját az tudja, hogy 2007-től 990 köbcentiről 800-ra redukálódtak a motorok. Nos állítólag ezt is megérezzük majd, ha ősszel levesszük a polcról a programot. A képek az Xbox 360 verzióból valók, egyelőre várjuk a hivatalos megerősítést a PC-s változatról.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az előd hivatalos oldala

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban