Exkluzív Vacancy trailer

Exkluzív Vacancy trailer

2007. február 28. 08:20, Szerda
Antal Nimród befejezte első hollywoodi filmje, a Vacancy utómunkáit és rögtön fel is tette a netre a thriller első, saját maga vágta előzetesét. A trailer alapján elmondhatjuk, hogy a rendező öregbíti majd a magyarok hírnevét.

Nimród két dolog miatt vált híressé. Először is Kontroll című filmjével bebizonyította, hogy hazánkban is lehet hollywoodi színvonalú (sőt!) filmet készíteni. Másodszor pedig behozta a köztudatba Csányi Sándor nevét, aki nélkül ma már szinte elképzelhetetlen magyar film.


Ezután a rendező az Álomgyárban kapott munkát, méghozzá nem is akármilyet! Hollywoodi debütjében rögtön két világsztár, Luke Wilson és Kate Beckinsale vállaltak szerepet. A Vacancy címmel ellátott film alakulásáról mi is folyamatosan beszámoltunk és végre kijelenthetjük: az alkotás a finishbe ért!

Ma ugyanis megjelent a film első előzetese, melynek érdekessége, hogy maga Nimród vágta össze a közel 3 perces trailert. Hazánk fia nem bíz semmit a véletlenre és a rövid előzetes alapján el kell ismernünk, hogy feszültségkeltésből is jelesre vizsgázott. Az, hogy a film végül is milyen lett, csak az április 20-i premier után derül ki. A hazai bemutatóról sajna még nincs hír.

Listázás a fórumban