Arnoldot szerződés köti a T4-hez

Arnoldot szerződés köti a T4-hez

2007. március 1. 11:55, Csütörtök
Bármennyire is híresztelte Arnold Schwarzenegger, hogy filmes pályafutása véget ért miután megválasztották Kalifornia kormányzójának, ez mégsem jön össze. A színész-politikust ugyanis szerződés köti mégegy Terminator-filmhez.

Úgy tűnik Schwarzenegger nem kerülheti el "végzetét". Miközben úton-útfélen azt híreszteli, hogy többé nem lép színészként a kamerák elé, addig legalább két produkció vár rá. James Cameron továbbra is halasztgatja a Két tűz között folytatásának forgatását, ám a Terminator 4 hamarosan megkezdődik.


Valóban a háború idején játszódik majd a film?

Az MGM igazgatója, Harry Sloan tegnap ugyanis meglebegtette, hogy Arnoldot egy, a második rész idején aláírt szerződése köti a negyedik epizódhoz. "Igen, valóban szükségünk lesz egy új színészre" - kezdte Sloan. "De Arnold is szerepelni fog a filmben, hacsak egy cameo erejéig is. Benne van a szerződésében."

A negyedik rész történetéről eddig eléggé ellentmondó információk jelentek meg. Először úgy volt - és a harmadik rész vége is ezt engedte sejtetni - hogy a Skynet elleni harc idején játszódik majd, ám nemrég az MGM egyik vezetője, Rick Sands kijelentette: A negyedik rész olyan lesz, mint a Batman: Kezdődik!.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban