Megújul a Freemail

Megújul a Freemail

2007. március 1. 19:12, Csütörtök
A kibővült levelezőrendszer március 30-án válik elérhetővé, de egyes részei már most nyilvánosságra kerültek.

Az arculati tervek szerint visszafogottabb, egységesebb színek és design várja a felhasználókat, és úgy tudjuk, hogy a rendszer tesztelése március 1-jén indult. Az új szolgáltatások között online címjegyzék, képfeltöltés, és nomád IP-telefonálás is megtalálható. Az utóbbi egyelőre csak hálózaton belüli telefonálást tesz lehetővé, de később más hálózatokba is tudnak majd a felhasználók hívást indítani - tudtuk meg Tótmátyás Tibortól, a T-Online portáligazgatójától.

A szakember hozzátette: jelenleg 40 szerver szolgálja ki a levelezőrendszer felhasználóit, ezen a terhelésen próbáltak enyhíteni. Ezért számos ajaxos megoldást alkalmaztak, és igyekeztek minél több windowsos funkciót integrálni a levelezőrendszerbe (a levélszerkesztéshez például - az arculati tervek alapján - a Wordöt is lehet használni).

Az elmúlt években egyre nagyobb tárhelyet igényelnek a felhasználók, és a legtöbb szolgáltató ezt már nyújtja is. Úgy tűnik, felismerte ezt a T-Online is, mert a feláras többlettárhely-szolgáltatást megszűntetik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban