Halle Berry nem lesz Ororo

Halle Berry nem lesz Ororo

2007. április 5. 18:30, Csütörtök
Halle Berry nem egyezett bele egy, az X-Men csapat egyik oszlopos tagjáról szóló különálló film leforgatásába. A mellékszál Ororo Munroe/Ciklon karakterét állította volna a középpontba.

Számos pletyka kering arról, hogy bizonyos X-Men hősök külön filmekben térnének vissza. Az egyik leghíresebb tag, Rozsomák/Farkas már biztos kap egy saját filmet, melyben Hugh Jackman lesz a főszereplő. A Magneto fiatal korát megfilmesítő történet mellett még elég nagy kérdőjel van, ám egy hős már biztosan nem kap külön filmet.

Ő pedig az X-Men: Az ellenállás vége egyik kulcsszereplője, Ororo Munroe vagy Ciklon. Az időjárás manipulálására képes hős a három film során egyre komolyabb szerepet harcolt ki magának a csapatban. És ez az életben is így történt. Halle Berry ugyanis kifejezetten kikötötte, hogy a harmadik részben karaktere lépjen előrébb a képzeletbeli ranglétrán és így vált belőle Farkas társa.

Ám úgy tűnik, a színésznő átgondolta a dolgot és nem szeretné, ha az utókor Ciklonként emlékezne rá. A producerek ugyanis szerettek volna egy Ororo Munroe filmet készíteni, mintegy az X-Men mellékágaként. Ám az Oscar-díjas színésznő kijelentette: vele nem készül ilyen jellegű film. Ezzel a mozi sorsa megpecsételődni látszik.

Ám még nem lefutott az ügy. Elképzelhető, hogy Berry kevesli a pénzt és így próbálja felsrófolni az árat. És ha még ezután sem sikerül a megegyezés, egy előzményfilm sem elképzelhetetlen.

Listázás a fórumban