Tovább gyűjti a használt mobilokat a Pannon

Tovább gyűjti a használt mobilokat a Pannon

2007. április 4. 12:36, Szerda
Újra elindítja a Pannon a "Közel a környezethez" programjának részeként indított csereakcióját és április 30-ig továbbra is 5000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását.

A kedvezményt új kártyás vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni bármilyen feleslegessé vált mobil leadásával. A használt mobilokat a Pannon boltjaiban már 2004 óta gyűjtik, a leadott elektronikus hulladék mennyisége három év alatt csaknem megháromszázszorozódott, a 2006 novemberében indított kampánynak köszönhetően a tavalyi év végén már közel harmincezer kg volt. Az összegyűjtött készülékeket szakszerűen újrahasznosítják, így a nehézfémek nem szennyezik a környezetet, ráadásul a mobilok alapanyagának 95%-a újrahasznosítható.

A használt telefonokat országszerte hat Pannon Shopban és több mint kétszáz partnerüzletben lehet leadni. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mobil IMEI-száma beazonosítható legyen és a készülék leadója a mobil tulajdonjogáról nyilatkozzon.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások