Gyakornoki programot indít a Pannon

Gyakornoki programot indít a Pannon

2007. április 5. 12:06, Csütörtök
Az idén nyáron diplomázó egyetemistáknak és főiskolásoknak Pannon Gyakornoki Program néven másfél éves képzést indít szeptembertől a Pannon.

A magyar távközlési piac meghatározó szereplője elsősorban a műszaki és kereskedelmi területekről várja a végzősök jelentkezését. "A Pannon Gyakornoki Program másfél éve alatt az új kollégák olyan munkatapasztalatokat szerezhetnek, melyeket más akár több év alatt, mivel egy mentor felügyelete mellett különböző szakterületekkel ismerkednek meg a friss diplomások" - hangsúlyozta a képzés jelentőségét Kőnig Róbert, a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. "A program fél év külföldi munkalehetőséget is magában rejt, cégünk a Telenor-csoport tagja, így a legjobbak európai vagy ázsiai leányvállalatoknál is kipróbálhatják a valós élet munkafeladatait"- tette hozzá.

Az új kollégák 18 hónapos kitartó és eredményes munkája akár szakértői karrier kezdetét is jelentheti a cégnél. A programra 2007. április 30-ig lehet jelentkezni a [email protected] címre elküldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban