Újabb Frank Miller adaptáció

Újabb Frank Miller adaptáció

2007. május 7. 08:15, Hétfő
A világsikerű Sin City és a 300 után egy percig sem volt kétséges, hogy még évekig kapjuk majd Hollywoodból a különböző Frank Miller füzetek filmadaptációit. A Warner választása ezúttal az egyik legnépszerűbb történetre esett, mely a Ronin címet viseli.

Sajnos azonban míg az előbb említett két adaptáció szakértő kezekbe került, a Ronin nem tűnik ennyire biztos befutónak. A rendezésre ugyanis az eddig mindössze az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáront és a Stomp the Yard-ot levezénylő Sylvian White-ot kérték fel a producerek.

A sztori főhőse egy ronin, vagyis gazdátlan, vándorló szamuráj, aki szégyenszemre belegyezett abba, hogy mesterét meggyilkolja egy alakváltó démon. Azonban mintegy 800 évvel később, a XXI. századi New York-ban újból felbukkan az egykori tanító kardja, az életre kelti a ronint és a démont is, hogy szembeszálljanak egymással a fegyver birtoklásáért - küzdelmükben pedig mindkettejüket mutánsok hada segíti.

A stúdió a többi részletben próbálja a már bevált formulát követni és a Ronin ugyanazt a blue- és green-scene módszert alkalmazza majd, mint nemrég a 300 tette. Érdekesség, hogy tavaly még Darren Aronofsky neve merült fel a direktori posztra, ám az üzlet végül nem köttetett meg.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban