Közönségkedvenc karaktert nyírnak ki a Heroes-ban

Közönségkedvenc karaktert nyírnak ki a Heroes-ban

2009. október 16. 16:14, Péntek
Ahogy az várható volt, a második és a harmadik évados visszaesésnek köszönhetően, a Heroes a negyedik évadban sem tudott lábra kapni, már, ami egykor volt népszerűségét illeti, habár a hírek szerint az új történet minősége meghaladja a régi fejezetekét.

Mindenesetre a készítők, miután mindent bevetettek a nézők marasztalása érdekében, úgy döntöttek, hogy nem a távozó, hanem a maradó, fanatikusnak mondható rajongóknak fogják készíteni a sorozatukat, azoknak, akik tűzön-vízen át kedvenc hőseikkel tartanak.

Talán ennek is köszönhető, hogy nemsokára tétje lesz minden döntésnek a Heroes univerzumában, hiszen míg eddig az volt a jellemző, hogy a készítők, ha "meg is öltek" valakit, akkor mindig találtak módot arra, hogy visszahozzák a karaktert. Ezzel a lépéssel kerülték el az "elhunytat" kedvelő nézők haragját, de úgy néz ki, hogy idén, a 4. évadban bizony egy hős pár hét múlva meg fog halni, permanensen ki fog kerülni a sorozatból.

A halottról csak annyit lehet tudni, hogy férfi lesz, s mint olyan, mindenképpen közönségkedvenc, hiszen mind Hirónak, mind Peternek, mind Nathannek, mind Matt Parkmannek népes a tábora. Bár, az is lehet, hogy nem ebből a kvartettből kerül ki a távozó.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások