Most már tényleg vége a Heroes-nak?

Most már tényleg vége a Heroes-nak?

2010. május 13. 22:32, Csütörtök
Megbízható források arról értesültek, hogy az NBC nem folytatja sorozat formájában a Hősöket, mindössze egy 1-2 részes film segítségével fogja lezárni az esetleges elvarratlan szálakat. Végső válasz vasárnap várható.

A NYMag értesülései szerint az eddigi biztató pletykák ellenére az NBC csatorna nem fogja folytatni a Hősöket, vagyis a Heroes-t. Eddig arról volt szó, hogy az egykor hihetetlenül népszerű, manapság viszont csak pár ember által nézett széria 13 epizóddal vissza fog térni egy ötödik, utolsó szezonra.


Az NBC csatorna azonban nem erősítette meg ezeket az információkat, sőt, egyre több új sorozatot vett meg (máig szám szerint hatot) és a képernyőn lévők zömét is folytatja 2010/11-ben., Ez pedig azt jelentheti, hogy a Heroes-nak egész egyszerűen nem marad hely a műsorrendben. Ez a döntés persze nem jelentené feltétlenül azt, hogy a rajongók nem látnák többet a Szemüveges Embert, Claire-t és Petert, hiszen az NBC jó eséllyel megrendelhet egy két- vagy négyórás lezárást a sorozatnak tévéfilm formájában. Az NBC vasárnap tartja sajtótájékoztatóját, melyen bejelenti 2010/11-es műsorrendjét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások