Ingyenes Diablo klón lesz a Soul Binder

Ingyenes Diablo klón lesz a Soul Binder

2010. augusztus 29. 12:29, Vasárnap
A jelek szerint a Blizzard még legalább 2 évig nem jelenteti meg a Diablo 3-at és ezzel elég nagy teret ad a konkurenciának. A Torchlight fejlesztői már javában dolgoznak a második részen és már azt is bejelentették, hogy saját akció-RPG-jük hamarabb bővül trilógiává, mint a Diablo.

A német Inflammable Games az idei GamesComon mutatta meg a nagyközönségnek a Soul Binder címet kapott játékát és bizony sikerült elkápráztatnia a játékosokat illetve az újságírókat. Sokan rögtön a Diablo 2 méltó utódjának kiáltották ki, mely ráadásul teljesen ingyenes lesz és a böngészőben játszható.Melyik érdekel?
Diablo 3 (69%)
Soul Binder (13%)
Torchlight 2-3 (10%)
Egyik sem (9%)
Összesen 336 válaszadó.
A Soul Binderben az RPG-kben megszokott öt karakter - Harcos, Mágus, Vadász, Bérgyilkos, Mester - közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A Lelkek Világa változatos világgal várja a kalandorokat, melyben csontvázakkal, goblinokkal és egyéb ismerős szörnyetegekkel kell megküzdenünk.

A játékot játszhatjuk egyedül, de akár négy társunkkal karöltve is, ami mindenképpen nagyobb élményt jelent. Karakterünket az ellenfelek által elejtett italokkal, fegyverekkel, páncélokkal erősíthetjük meg és természetesen minden gyilkolás után tapasztalati pontot is kapunk.A Soul Binderben a legtöbb időt a felszínen töltjük, de természetesen alkalmanként különböző dungeonokba is lejuthatunk. Szóval a Soul Binder kiköpött Diablo, ám az aktuális cím teljesen ingyenes. A program tesztelése év végén kezdődik, a játék 2011-ben jelenik meg.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások