A legjobb ingyenes játékok

A legjobb ingyenes játékok

2013. február 10. 11:45, Vasárnap

Az év eddigi részében nem árasztottak el minket a kiadók szuper alkotásokkal, hiszen havonta 1-2, kipróbálásra illetve vásárlásra érdemes alkotás jelent meg. Természetesen ez a helyzet március-április környékén már változni fog (Tomb Raider, StarCraft 2: Heart of the Swarm, Company of Heroes 2, Star Trek stb.), de addig is érdemes körbenézni az ingyenes piacon.

Planetside 2
Kezdésnek mindjárt itt van az FPS-MMO keverék, a Planetside 2, mely a játékosok és a kritikusok szerint az ingyenes játékok új etalonja lesz. Szinte mindent ingyenesen elérhetünk, ám a harcok nagyon kemények, így érdemes pár barátunkat is meghívni, akik segíthetnek nekünk.

Hawken
Aki a meches játékok ellensége, az bizonyára a komótos mozgású, lassú játékmenetet ígérő alkotások ellen van. A Hawken azonban más, mivel itt aztán pörög az akció és szabadon alakíthatjuk a saját gépünket is. Grafikailag is nagyon szépen muzsikál a program, így érdemes kipróbálni.

Star Wars: Knights of the Old Republic
A BioWare Csillagok háborúja univerzumában játszódó MMORPG elsőként fizetős volt, ám mára már ingyenesen is elérhető lett. Így aki szereti a franchise-ot, az nyugodtan tegyen vele egy próbát, érdemes.


League of Legends
A League of Legends a világ egyik leghatalmasabb játéka, így bizonyára kevés olyan játékos van, aki még nem hallott róla. Rengetegen játszanak az alkotással, jelen pillanatban 107 hős közül lehet választani és mindig van a szintünknek megfelelő ellenfél. Ideális az RPG-fanoknak.

World of Tanks
A World of Tanks egyszerűsége egyben nagyszerűsége is. Válasszunk egy járművet, csatlakozzunk egy csapathoz és szálljunk be egy deathmatch módba. Minél többet győzünk, annál jobbá tudjuk fejleszteni a gépünket. Ez igazából egy tankos Pimp My Ride, rengeteg harccal.

Lord of the Rings Online
A Lord of the Rings Online szintén fizetősnek indult, ám mára ingyenessé vált. Szóval akit A hobbit film lázba hozott és szereti Tolkien világát, annak mindenképpen érdemes tenni egy próbakört a programmal.

World of WarCraft
A World of WarCraft szintén ingyenessé vált - legalábbis bizonyos szintig. Így aki esetleg eddig kimaradt a Blizzard alkotása által nyújtott élményből, az most pótolhatja. Ráadásul a kiegészítők is ingyenesek, beleértve az új Mists of Pandaria címet kapott DLC-t is.

APB Reloaded
Az APB Reloaded egy nagyon hangulatos, bűnözők kontra zsaruk akciójáték, mely szintén fizetősnek indult, ám aztán ingyenessé tették, mivel önmagában nagyot bukott az alkotás. Ennek ellenére hangulatos és vicces kis programmal van dolgunk, így el lehet tölteni vele pár órát.

Team Fortress 2
Egyike az első, valóban ingyenes játékoknak, ám ez cseppet sem látszik meg rajta. A nagyon vicces elemekkel operáló, képzettség alapú akciójáték milliós rajongótáborral bír és a Valve szerencsére folyamatosan fejlesztgeti és újít a programon.

Tribes: Ascend
A végére maradt az egyik legjobb MMO, a Tribes: Ascend. A program egy sci-fi akciójáték, melyben három karakterosztályt érhetünk el ingyen, a többiért már fizetni kell. De ez is elég, hiszen hangulatos harcok és rengeteg ellenfél vár ránk.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások