A Ubisoft E3-as bemutatója

A Ubisoft E3-as bemutatója

2013. június 11. 19:55, Kedd

A Ubisoft is letudta E3-as konferenciáját, melyen tettek pár érdekes bejelentést.

Az eddig ismert alkotásokat most kihagyjuk, de megemlíteném azért, hogy kint volt új trailerrel a Splinter Cell: Blacklist, a Rayman Legends, az Assassin’s Creed 4: Black Flag, a The Mighty Quest for Epic Loot, a South Park: The Stick of Truth és a Watch Dogs is. Utóbbival azért foglalkozunk, hiszen az idei év legérdekesebb alkotásának tűnik, mely ráadásul nagyon impozánsan is fest.


És akkor most nézzük az újdonságokat. Bár már korábban bejelentették, de csak itt jelentek meg a The Crew első hivatalos információi. A játékot a Ubisoft Reflections készíti, de mivel sokan csatlakoztak az Eden Games stábjából hozzájuk, így nem meglepő, ha a fejlesztők a Test Drive Unlimited spirituális folytatásának nevezik. A The Crew az egész Egyesült Államokat felkínálja nekünk, amit teljesen szabadon járhatunk majd be - természetesen ko-op módban társunk is elkísérhet. Érdekesnek tűnik, várjuk nagyon.

Októberben jön a Just Dance 4 és a Rocksmith 2014 is. A Tom Clancy’s The Division is friss bejelentés, bár már évek óta pletykálják. Az MMO nagyon izgalmasnak tűnik és a legtöbben ezt a programot várják a legjobban a Ubisoft által bemutatott alkotások közül. Végül pedig jön a Trials Fusion, mely a sikersorozat legújabb epizódja.

A fenti videóban egyébként a teljes konferenciát meg lehet nézni, mely 9.10-nél veszi kezdetét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások