Kódolatlanná válnak az AXN-csatornák

Kódolatlanná válnak az AXN-csatornák

2014. szeptember 22. 11:10, Hétfő
Több hétig kódolatlanul lesznek elérhetőek az AXN-csatornái.

Az AXN kódolatlan hetekkel és sorozatpremierekkel kezdi az őszt. A fő csatorna, az AXN szeptember 30-ig fogja kódolatlanul sugározni műsorát. Az időpont kiválasztása nem véletlen, hiszen a kódolatlan heteknek köszönhetően mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy megnézze a Crossing Lines – Határtalanul második évados premierjét szerdán. Az idei szezonban az európai színészek, Donald Sutherland és William Fichtner mellett újonnan érkezőként a Mátrixból ismert Carrie-Anne Moss és a Dexterben játszó Ray Stevenson is játszik.

Az ingyenes AXN-hetekből a Sony Pictures Televison Networks két tematikus csatornája, az AXN White és AXN Black sem marad ki, a két csatorna műsorát október 1. és 15. között lehet elérni akadálytalanul. Mindkét adó természetesen premiereket is igazít ehhez az időszakhoz. Az Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Dawn: The Series) országos bemutatóját október 9-én, csütörtökön láthatják a nézők - a 96-os mozifilm alapján Robert Rodriguez készített tévésorozatot. A csatorna másik nagy dobása egy Magyarországon eddig nem látott dokumentumfilm-sorozat: a Pusztuló jelen, vészes jövő (Years of Living Dangerously – premier: 2014. október 11.). A sorozat emberi sorsokon keresztül mutatja be a klímaváltozás okozta problémákat úgy, hogy minden egyes részben egy-egy hírességeket szólaltat meg. A produkcióban olyan sztárok tűnnek fel, mint Jessica Alba, Harrison Ford, Matt Damon és Arnold Schwarzenegger.

Az AXN White következő premierjei pedig a nők körül forognak: október 3-án Az óceán szíve (In the Heart of the Ocean) első részét láthatják a nézők. A sorozat a 16. századba repít minket, ahol 80 védtelen fiatal nő utazását lehet nyomon követni az Újvilág felé. Október 7-én, kedden pedig Az uralkodónő (Reign) premierjének vetítésére kerül sor. Ebben a sorozatban Mária, a skótok királynője Franciaországban töltött első éveibe nyerhet a néző bepillantást.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások