Megvan a Sharknado 5 idióta címe és szereplőgárdája

Megvan a Sharknado 5 idióta címe és szereplőgárdája

2017. június 4. 18:21, Vasárnap
Megvan a Sharknado 5 címe.

Lehet tippelni, hogy mi lesz a magyar címe a Sharknado ötödik részének, hiszen most derült ki, hogy angolul Sharknado 5: Global Swarming néven fog futni. A premierre a Syfy-on augusztus hatodikán fog sor kerülni, ami globális premier, legalábbis papíron. A nagy kérdés, hogy nálunk láthatjuk-e ekkor a filmet, hiszen a szériát korábban világpremierként sugárzó Universal Channel tavaly befejezte hazánkban működését.

A filmbe természetesen vissza fog térni Ian Ziering és Tara Reid, mint Fin Shepard és April Wexler, s a korábbi szereplők közül még Cassie Scerbo is tiszteletét teszi, mint Nova, a csaposból lett kemény cápavadász. További szereplők: Fabio, Tony Hawk, Clay Aiken, Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, Bret Michaels, Margaret Cho, Charo, Gilbert Gottfried, Al Roker, Kathie Lee Gifford, Hoda Kotb, Greg Louganis, Tom Daley, Gus Kenworthy, Jeff Rossen, Porsha Williams, Tiffany “New York” Pollard, Chris Kattan, Cat Greenleaf, Dan Fogler, Ross Mullan.

A rendező ismét csak Anthony C. Ferrante volt, a forgatókönyvet pedig Scotty Mullen írta. A forgatás februárban zajlott Bulgáriában.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások