Nem megszokott vetélkedőt indít a TV2

Nem megszokott vetélkedőt indít a TV2

2017. július 11. 12:17, Kedd
A TV2 ismét celebeknek fog milliókat adni.

Az új TV2-vetélkedőben a csatorna ismét celebeknek adja meg a lehetőséget, hogy nyerjenek, minden bizonnyal azért, mert a nézők is szívesebben néznek ismerős arcokat, mint vadidegeneket. A Pénzt vagy éveket, ami július 24-án fog indulni, Kasza Tibor műsorvezetésével kerül képernyőre, és akár 10 millió forintot is lehet nyerni benne adásonként.

Minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100 ezer forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600 ezer forintba kerül. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint.

A műsorban feltűnik többek között Istenes László és Csobot Adél, Pápai Joci és Curtis, Azurák Csaba és Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf és Csonka András.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások