Januárban még pihenhetnek a gépeink

Januárban még pihenhetnek a gépeink

2018. január 1. 12:07, Hétfő
Januárban eddig sem árasztottak el minket a kiadók a különböző játékokkal és ez idén sem lesz másként. De azért így is akad pár érdekesség.

Nem is nagyon húznám a másnapos időt, inkább lássuk, milyen játékokkal kezdhetjük el a 2018-as évet. Annyit már most előre elmondok, hogy a legjobban várt játékok közül kettőt is beszerezhetünk az első hónapban. De elsőnek így is 15-ig kell várnunk, egészen a Street Fighter V: Arcade Edition megjelenéséig, mely az eredeti játékkal rendelkező rajongók számára ingyenes frissítésként lesz elérhető. Számos új játékmódot és szereplőt is kapunk, szóval érdemes lesz beszerezni.

23-án egy hamisítatlan JRGP, a Lost Sphere próbálja megszerezni a rajongók szeretetét és mivel az I Am Setsuna sorozatot készítő Tokyo RPG Factory csapatának új alkotásáról van szó, így erre meg is van minden esélye. A sztori szerint egy kisfiú egy nap arra ébred, hogy a faluja semmivé lett és hogy a világ többi részével ne ez történjen, különböző memóriatöredékeket kell összeszednie. A The Inpatient az Until Dawn fejlesztőinek új horrorja, mely a PSVR technológiát alkalmazza, így csak PS4-re lesz beszerezhető.


A Dragon Ball FighterZ 26-án érkezik, mely egy verekedős alkotás lesz és a rajongók bizonyára imádni fogják - ahogy a többit is. Szintén ezen a napon jön a Monster Hunter World, ami a kultikus franchise legújabb fejezete és mint ilyen, bizonyára meg is találja azonnal a saját közönségét. A nyugalmasabb játékok rajongói számára a Railway Empire nyújthat kellemes elfoglaltságot. A Tycoon-jellegű programban saját kis vasúttársaságunkat kell felépíteni és felfuttatni a rendelkezésre álló 100 év alatt.

A hónapot pedig DLC-kel zárjuk, hiszen két FPS is kap egyet. 30-án érkezik a Call of Duty: WW2 – The Resistance első körben csak PS4-re és ebben a pakkban kapunk 3 új térképet és a zombi kampány is kiegészül. A Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death DLC már mindenkinek jön, a sorban második pakkban egy OSS ügynök, Jessica Valiant kaliforniai bevetését ismerhetjük meg, melyben fény derül a nácik titkos San Diego projektjére is. Február szintén még a várakozást vetíti előre, egyedül talán a Kingdom Come: Deliverance és a Metal Gear Survive érdemel említést.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások