12 GB RAM az Oppo telefonjában

12 GB RAM az Oppo telefonjában

2020. április 19. 12:20, Vasárnap
Ehhez pedig 5G-támogatás, valamint több gyorstöltési megoldás társul.

Az Oppo az utóbbi időben nem lustálkodott, éppen egy hónappal ezelőtt rántották le a leplet egy új párosról, ami meglehetősen bátor lépésként volt értékelhető, tekintettel a koronavírus terjedésére. Most egy újabb csúcskategóriás telefont mutattak be, amely több szempontból is érdekesnek ígérkezik.

Az Oppo Ace2 névre keresztelt változat egyelőre Kínában mutatkozott be, mégpedig a Snapdragon 865 chippel, immár 12 GB memóriával, egy 256 GB-os tárolóval, valamint egy 6,55 hüvelykes OLED-kijelzővel, amely 90 Hz-es frissítési rátát, HD 10+ minőséget, illetve egy apró előlapi lyukat kínál, ez utóbbiban egy 16 megapixeles kamerával kiegészülve. A készülék már az Android 10 szoftverre épül, ehhez itt is a Color OS 7.1 kezelőfelület csatlakozik, nagy hangsúlyt helyeznek viszont a játékélményre, amelyet a 4D Vibration 2.0 néven futó technológia, valamint a Dolby Atmos iker-hangszórók hivatottak tovább emelni. A hátoldalon egy 48 és egy 8 megapixeles kamera dolgozik, ezekhez viszont további két portrékamera csatlakozik, így a minőséggel nem lesz gondunk.

Érdekesség, hogy a gyors és kényelmes töltési lehetőségek valóságos tárházát nyújtják a készülék által, itt ugyanis a listán megtalálható a 40 wattos vezetéknélküli töltés, de a fordított irányú vezetéknélküli töltés biztosításáról sem feledkeztek meg. Ami a vezetékes opciót illeti, ez már 65 watton áll rendelkezésünkre, ezzel állításuk szerint mindössze 30 perc alatt teljesen feltölthetjük a telefont, míg az akkumulátor maga egy kereken 4000 mAh-s, nem cserélhető példány. Az ujjlenyomat-olvasót már a kijelzőbe építették be, ehhez a szokásos további érzékelők csatlakoznak, a telefon pedig ezüst, szürke, valamint lila színben lesz elérhető a piacon, alumínium kerettel és a Gorilla Glass 5 felülettel.

A hivatalos megjelenés Kínában április 20-án esedékes, odaát 567 és 652 dollár között mozog az ár, mivel elérhető lesz egy szerényebb változat is, kisebb memóriával és tárolóval.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások