Police Tactical Training részletek és képek

Police Tactical Training részletek és képek

2001. január 14. 11:27, Vasárnap
A Sunstorm Interactive mostanában bejelentett játékáról, a Police Tactical Trainingről olvashattok részleteket, és képeink is vannak a tesztpályák FPS-éről.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékban különböző fegyveres hatóságok gyakorlópályáin tehetjük próbára magunkat. Ha ugyanis ilyen szervezet kötelékébe tartozunk, az életben gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor be kell bizonyítanunk, ki az úr a házban. Erre készítik fel az újoncokat (vagy akár a tapasztaltabbakat is) a speciális tesztpályák. A különböző lőfegyverek használatára oktató Target Range pályáin kezdjük a gyakorlatozásainkat, majd a szem-kéz koordinációnkat tesszük próbára az Alley Walk-sorozatban. Végül a belső intuíciónkat, koncentrációs készségünket fejlesztő Sniper Training következik. Ne feledjük, csak tiszta fejjel és maximális koncentrációval teljesíthetjük a követelményeket, mivel itt a jó időzítésen múlik minden.

A játék jellemzői:
   
  • S.W.A.T. pályák: Target Range, Alley Walking és Sniper Training    
  • Gyakorlatozás a következő fegyvertípusokkal: 9mm-es pisztoly, 12 kaliberes sörétespuska, MP5 félautomata fegyver és .380-as mesterlövészpuska    
  • 23! nehézségi fokozat    
  • nappali és éjszakai gyakorlatok

    A játékot a Sylum entertainment fejleszti és már az év elején várható a megjelenése.

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások