Bővül a Samsung középkategóriás kínálata

Bővül a Samsung középkategóriás kínálata

2020. augusztus 26. 09:05, Szerda
Mind a hagyományos, mind pedig a hajlítható telefonoknál ez a kategória lesz a fókuszban.

A dél-koreai gyártó a közelmúltban dobta piacra Indiában a Galaxy M31s típust, amely az eredeti változat némileg javított, optimalizált testvéreként jelent ott meg. Most az európai régióban is befut a készülék, amelyhez hamarosan egy szintén középkategóriás, hajlítható megoldás társul.

Szinte egyszerre jelent meg az interneten a két értesülés, így ezekről most egyazon hírben számolhatunk be. Az első tulajdonképpen hivatalosnak is felfogható, hiszen a Samsung német támogatói oldalán jelent meg az M31s, annak minden jellemzőjével, illetve az ilyenkor szokásos képekkel kiegészülve. Komolyabb meglepetés nem ér minket, marad a nagy, 6,5 hüvelykes Infinity-O AMOLED-kijelző, az Exynos 9611 chip, a 6 vagy 8 GB memória, valamint a 128 GB-os beépített tároló. A kameráknál a 32 megapixeles szelfipéldány, valamint a hátoldali négyes modul érdemel említést, ez utóbbi sorrendben 64, 12, 5 és 5 megapixeles érzékelőkre épül, míg a megfelelő üzemidőről a szintén méretes, kereken 6000 mAh-s akkumulátor, illetve a 25 wattos gyorstöltés gondoskodik. Az ár 250 euró körül lesz majd, a telefon kék és fekete változatban jön, többek között hazánkban.

A Wi-Fi Alliance adatbázisában eközben a cég egy további fejlesztése bukkant fel, amelyből következtethetünk a közeljövőben esedékes hivatalos megjelenésre. Ez a hajlítható telefon az SM-F415 típusjelzést viseli, ami arra utal, hogy középkategóriás megoldásról van szó, hiszen az eredeti Fold az F900, a szerényebb Galaxy Z Flip pedig az F700 jelzést kapta meg annak idején. Érdekes módon itt a Wi-Fi 6 szabvány támogatása is hiányzik, kapunk viszont egy 64 vagy 128 GB-os tárolót, egy középkategóriás chipet (ennek pontos kiléte még nem ismert), illetve egy függőles irányban összecsukható külsőt, ez a példány tehát szintén a régi mobilokra hajaz majd.

Az ár a remények szerint 900 és 1000 dollár között lesz, a további részletekre azonban még várnunk kell.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások