Elkészül a Nemzet aranya-tévésorozat

Elkészül a Nemzet aranya-tévésorozat

2021. március 25. 15:13, Csütörtök
A Disney+ berendelte sorozatnak a National Treasure-t.

Jó ideje tervezgették A nemzet aranya (National Treasure) című filmek folytatását, még 2019-ben is azt írtuk, hogy Jerry Bruckheimer el akarja készíteni a harmadik részt, és folytak is megbeszélések róla a stúdióval, de csak nem lett végleges bólintás. Azonban 2020-ban kiderült, hogy a Disney+ elkezdett fejleszteni a producer részvételével egy szerializált változatot, és mostanra berendelésre is került a pilot forgatókönyve alapján a teljes első évad, ami 10 részes lesz.

A Deadline értesülései alapján a sorozatot az eredeti film forgatókönyvét író Marianne és Cormac Wibberley készíti, az első epizódot pedig Mira Nair rendezi. Azt még nem tudni, hogy ki lesz a főszereplő, de Nicolas Cage szerepét egy új, jóval fiatalabb karakter, egy latin származású nő, bizonyos Jess Morales fogja átvenni, aki barátaival indul el élete nagy kalandjára, hogy felderítse rejtélyes családtörténetét és előkerítsen egy elveszett kincset.

Bruckheimer a tévésorozat mellett a filmes folytatáson is tovább dolgozik. Érdekesség, hogy John Turteltaub, a Nemzet aranya-filmek rendezője még 2010-ben beszélt arról, hogy késő ősszel, vagy tél elején szeretné elkezdeni a harmadik rész forgatását. Egyébként az első rész 2004-ben került mozikba, s hozott világszerte 347 millió dollár bevételt, míg a második epizód 2007-ben tett szert 457 millió dolláros bevételre.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások