Kiszivárgott a Battlefield 6 előzetese

Kiszivárgott a Battlefield 6 előzetese

2021. május 28. 23:16, Péntek
A képek és a videó megerősíti, hogy valóban elhagyják a világháborús érát.

A Battlefield-sorozat kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy a franchise belátható időn belül a hordozható készülékeken is elérhető lesz, korábban viszont már az is felmerült, hogy a soron következő családtag a modern érába jönne vissza a fejlesztők jóvoltából. Most a trailer egyes részei szivárogtak ki, ennek alapján ez utóbbi hír megalapozott volt.

Május közepén néhány érdekes állókép bukkant fel a világhálón, pontosabban az egyik kiemelten népszerű képmegosztó oldalon. Ezek egy része ugyan egy méretes (és meglehetősen zavaró) vízjellel jelent meg, viszont az jól kivehető, hogy a háttérben valóban modern eszközök helyezkednek el, nem beszélve az épületekről, amelyek szintén modern jelleget mutatnak. Nem sokkal ezt megelőzően a TikTok oldalán tettek közzé egy rövidebb videót, amelyben az állítás szerint a hivatalos trailer (illetve annak jelenlegi változatának) képsorait vegyítik a valós életből vett jelenetekkel, ebből pedig szintén azt szűrhetjük le, hogy napjaink világát, esetleg egy némileg futurisztikus környezetet ismerhetünk majd meg magában a játékban.

Arra persze egyelőre nincs garancia, hogy az azóta eltávolított (illetve priváttá minősített) videóban valóban a jövendő trailer egyes részei láthatóak, annál is inkább, mert egyes értesülések szerint ez nem is felel meg a megjelenés előtt felbukkanó előzetesnek, az EA ugyanis addigra már egy (legalább részben) ettől eltérő anyaggal áll majd elő. Mégis, a Battlefield és a Call of Duty kapcsán többször megbízhatónak bizonyult kiszivárogtató, Tom Henderson, saját bejegyzésében kiemeli, hogy szerinte az elmúlt hetekben napvilágot látott felvételeken már a tulajdonképpeni előzetes nagyjából 80 százalékát szemügyre vehettük, így egyelőre igencsak vegyes a kép, tehát ezzel kapcsolatban mindenképpen meg kell majd várnunk a cég hivatalos bejelentéseit.

A magukat jól értesültnek beállító személyek szerint az illetékesek valamikor júniusban rántják majd le a leplet a friss játékról, erről mi is hírt adunk majd.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások