Androidra jön az XCOM 2

Androidra jön az XCOM 2

2021. június 29. 17:27, Kedd
A másik népszerű mobilos platformra is megjelenik a játék, az ajánlat ezúttal sem ingyenes.

Az elmúlt hetekben több stúdió kapcsán olvashattunk arról, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt helyeznek majd a hordozható kütyükre, most pedig egy másik jól ismert név érkezik meg az Android operációs rendszerre, egy hosszúra nyúlt periódust zárva ezzel le. A megjelenés közel van, viszont a játékért ezúttal is fizetnünk kell majd.

Az alább beágyazott videóban tekinthetjük meg a rövid bejelentést, miszerint az XCOM 2 Collection hamarosan megérkezik az androidos készülékekre, követve ezzel az iOS-re felbukkant változatot, amely eredetileg a tavalyi év végén debütált. Ezzel gyakorlatilag a teljes mobilos szegmenst lefedi a Feral Interactive, esetükben pedig komoly meglepetésre sem számíthatunk, tekintettel arra, hogy a rivális platformon jelenleg is kipróbálható a fejlesztés. Érdemes megjegyezni, hogy nem ingyenes ajánlatról van szó, a hivatalos ár ezúttal 25 dollár, illetve 28 euró, a követelmények között pedig az Android 9 jelenik meg az első helyen, ennél régebbi szoftveren tehát hiába próbáljuk majd futtatni az alkotást.


Ami a hardveres igényeket illeti, ezen a téren legalább 8,5 GB-os szabad tárolóhelyet említenek meg, az ajánlott listán azonban 17 GB-os kapacitás bukkan fel, ezzel szerintük minden lehetséges problémát elkerülhetünk majd. A pontos részleteket az alábbi címen tekinthetjük meg, a támogatott készülékek felsorolásában olyan nevek jelennek meg, mint az ASUS ROG Phone II, a Google Pixel 3 / 3XL/4/4XL, a OnePlus 6T/7/8/8T, a Samsung Galaxy S9/S10/S10+/S10e/S20/S21, a Galaxy Tab S6/S7, a Sony Xperia 1/XZ2 Compact, a Xiaomi Mi 9, valamint a Pocophone F1 jelenik meg. A játék tartalmazza a korábbi kiegészítéseket, ezzel az XCOM 2: War of the Chosen és annak 4 DLC-csomagja (Alien Hunters, Shen's Last Gift, Anarchy's Children, illetve Resistance Warrior Pack) lesz majd elérhető.

A megjelenés a jövő hónapban, egészen pontosan július 13-án esedékes.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások