2022 elején lehet majd frissíteni a Windows 11-re

2022 elején lehet majd frissíteni a Windows 11-re

2021. június 28. 22:18, Hétfő
Az új számítógépeket vásárolók néhány hónap előnyt fognak élvezni a meglévő rendszert frissítőkkel szemben.

Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a Windows 11 és akkor az az információ jelent meg, hogy első körben az Insider-tagok próbálhatják ki az új verziót, amely az év végén, az ünnepi szezonban válik majd mindenki számára elérhetővé - a regisztrált Windows 10-szoftvert használók számára ingyenes frissítésként.

Most azonban a Microsoft Twitter-bejegyzésben és a hivatalos oldalán közölte, hogy a Windows 11 ősszel lesz elérhető, de kizárólag az új számítógépet vásárolók számára. Azoknak, akik a meglévő rendszerüket szeretnék frissíteni 2022 elejéig várniuk kell.

A hivatalos honlapon a "Mikor frissíthetek a Windows 11 rendszerre Windows 10-es eszközömön?" kérdésnél a következő válasz olvasható: Ha meglévő Windows 10-es számítógépén a Windows 10 legújabb verziója fut, és a készülék megfelel a minimális hardverkövetelményeknek, a számítógép frissíthető a Windows 11 rendszerre. A frissítés bevezetésére vonatkozó terv véglegesítése még folyamatban van, azonban a legtöbb jelenleg használatban lévő eszköz esetén várhatóan 2022 elején elérhető lesz.

Nem minden, a Windows 11-frissítésre jogosult Windows 10-es számítógépen lesz elérhető a frissítés ugyanabban az időpontban. Annak megállapításához, hogy számítógépe jogosult-e a frissítésre, töltse le és futtassa a PC Health Check alkalmazást. A frissítés bevezetését követően a Beállítások/Windows Update menüpontban ellenőrizheti, hogy a frissítés elérhető-e már az Ön eszközére.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások