Belépett a magyar piacra az OPPO

Belépett a magyar piacra az OPPO

2021. június 30. 09:15, Szerda
Ugyan egyes hazai cégeknél eddig is kaphatóak voltak a kínai cég készülékei, de most már megjelennek a mobilszolgáltatók kínálatában is.

Az OPPO az európai terjeszkedés újabb lépéseként megkezdte hivatalos működését Magyarországon, valamint ezzel egyidőben a szlovák és a cseh piacokon. A cég budapesti sajtótájékoztatóján bemutatkozott Johnny Zhang, a kelet-európai regionális elnök-vezérigazgató és Walker Wang ügyvezető igazgató, akik elmondták, hogy a vállalat jelenleg a globális okostelefon-piac negyedik legnagyobb szereplője, és az elmúlt 12 hónapban a pandémia kihívásainak ellenére globálisan 60 százalékkal növelték a leszállított készülékeinek számát. A cég okoseszközei júliustól válnak elérhetővé a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatók és a vezető kereskedelmi hálózatok kínálatában.

A márka itthon két okostelefonnal és három vezeték nélküli fülhallgatóval indul: először a Reno5 5G és Reno5 Z 5G, valamint három vezeték nélküli fülhallgató modell, az Enco Buds, az Enco Air és az Enco Free2 válnak elérhetővé a következő hónap elejétől. Böröck Szabolcs kereskedelmi igazgató a mobiltelefonok kapcsán kiemelte az 5G kompatibilitást, a 65 Wattos gyorstöltést és az előlapi és a hátlapi kamerák együttes használatának lehetőségét, míg a Free2 fülhallgatónál az aktív zajszűrést hangsúlyozta. Az árakkal kapcsolatban a következő képet rakta ki a kijelzőre:


Természetesen bevezető akció is van, a 170 ezres OPPO Reno5 5G készülék mellé július 31-ig ajándék Enco Air, míg a Reno5 Z 5G mellé Enco Buds vezeték nélküli fülhallgató jár. A márka Magyarországon teljeskörű szervízszolgáltatással és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal áll a vásárlók rendelkezésére.

Az OPPO elsőként hozott forgalomba 5G okostelefont az európai piacon és jelenleg 6 kontinens több mint 40 országában van jelen. Több mint 40.000 alkalmazottja van, világszerte 6 technológiai innovációs intézettel, 4 termékfejlesztési K + F központtal, egy londoni design központtal rendelkezik, valamint több mint 7 milliárd dollárt tervez kutatás-fejlesztésre fordítani a következő 3 éves időszakban. A cég az 5G szabványok fejlesztésének globális támogatója, a közelmúltban a Vodafone-nal, a Qualcomm-nal és az Ericssonnal együttműködve fejlesztette és hozta kereskedelmi forgalomba Európa első önálló, alacsony késési idejű, nagysebességű 5G hálózatát (SA), valamint a Thales-szel együttműködve létrehozta a világ első 5G SA-kompatibilis eSIM-jét.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások