Feldolgozást kaphat az idei év magasan legjobb filmje

Feldolgozást kaphat az idei év magasan legjobb filmje

2021. november 23. 14:50, Kedd
Lehet, hogy lesz amerikai Az igazság bajnokai.

A többség szerint, ha esetleg nem is a legjobb, de biztos, hogy az egyik legjobb idei premier volt a dán Retfærdighedens ryttere, azaz Az igazság bajnokai Mads Mikkelsen főszereplésével. És erre bizony Hollywood is teljes joggal kapta fel a fejét, hiszen elkezdődött az amerikai adaptáció fejlesztése.

Az itthon október végén bemutatott alkotáson új változatán a Lionsgate stúdió kezdett el dolgozni, és nagyszerű hír, hogy a forgatókönyvet eredeti írói, Anders Thomas Jensen és Nikolaj Arcel jegyzik - előbbi kapcsán elég csak olyan alapfilmeket említeni, mint a Zöld hentesek vagy az Ádám almáit. A film fő producere Shawn Levy lesz, aki idén a Free Guy révén már nagyot dobott egyszer.


A hivatalos tartalomleírás: "Mathilde egy tragikus vonatbalesetben veszíti el édesanyját. Apja, Markus hivatásos katonaként hosszú éveket töltött távol otthonuktól, most hazatér egyedül maradt lányához. Hamarosan felkeresi Markust egy különös figura, Otto, aki szintén a vonaton utazott és állítja, hogy a baleset nem volt véletlen. A gyilkosságot egy koronatanú kiiktatására tervelték ki, aki az Igazság bajnokai nevű motorosbanda feje ellen tanúskodott volna, Markus felesége pedig csupán véletlen áldozata volt a merényletnek. A katona nem habozik, Ottoval és barátaival – akik a feladatra tökéletesen alkalmatlanok – bosszúhadjáratra indul, még ha ehhez a fél alvilággal le is kell számolnia."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások