Nemsokára folytatódik a Netflix második legnépszerűbb sorozata

Nemsokára folytatódik a Netflix második legnépszerűbb sorozata

2021. december 29. 20:41, Szerda
Márciusi premiert kapott a Bridgerton új szezonja.

Majdnem egy teljes évig volt a Netflix legsikeresebb sorozata a Bridgerton család, azaz a Bridgerton, egészen addig, míg bemutatásra nem került a Squid Game, amelynek sikerét remekül le lehet mérni abban, hogy hány embert várta a premierjét, és hányan kezdték el nézni a hájp hatására, azaz azok után, hogy eljutott hozzájuk a híre, hogy van egy sorozata, amit "mindenki" néz. Minden bizonnyal a Bridgertont is erőteljesen vitte a csúcs felé a hájp, de a második szezon kapcsán, ami március 25-én érkezik, ki fog derülni a valódi rajongók ereje.


Az évad történetének alapján Julia Quinn második Bridgerton család-regénye, A vikomt, aki engem szeretett fogja adni, íme a fülszövege: "1814 is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április
De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki. A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.
"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások