Star Wars Galaxies, fajleírások

Star Wars Galaxies, fajleírások

2001. március 3. 08:06, Szombat
A LucasArts megbízásából a Verant egy teljesen multiplayerorientált online Star Wars univerzum létrehozásán fáradozik, ebből a világból ismerhettek meg két fajt:

Emberek

A galaxis domináns faja, az emberek szinte mindenütt ott vannak, ahol az élet felütötte a fejét, jóformán minden lakható világon előfordulnak. Miközben nincs belőlük két egyforma, általánosságban nagyon alkalmazkodóképes és ellenálló lényekként ismertek. A politikai térképet is az emberek uralják, az egész Galaktikus Birodalomra kihat a diplomáciai tevékenységük. Több információ nincs róluk, de azt hiszem sejtjük a "lényekre" vonatkozó egyéb részleteket. :)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Twi'lek

A galaxis egy eléggé elterjedt fajáról van szó, a Twi'lekek sokban hasonlítanak az emberekre, különös ismertetőjegyük a koponyájukból kiálló ikercsáp. A Ryloth nevű bolygóról származó faj bőrszíne igen széles skálán mozog, a sápadt fehértől egészen a sötétzöldig. Alapjában véve nem erőszakosak, viszont rendkívül változatos életmódúak, tagjaik között került már ki jedilovag, pilóta, bűnszervezet feje vagy éppen politikus is. A Star Wars Galaxies-ben a Twi'lek karakter - más szereplőkhöz hasonlóan - részletesen beállítható lesz. Tervezik különleges fejcsáp-beszédük kialakítását is, amit csak a faj tagjai képesek megtanulni, illetve megérteni.

Klikk ide! Klikk ide!

A Star Wars Galaxies fejlesztője a Sony Online Entertainment egyik tagja, a Verant Interactive. Az online világ a The [email protected] lesz majd elérhető, a nyilvános tesztek első fordulója 2001 végére várható.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások