Márciusban indul itthon az HBO Max

Márciusban indul itthon az HBO Max

2022. február 1. 13:29, Kedd
Bejelentették az HBO Max hazai indulásának dátumát.

Az HBO Magyarország bejelentette, hogy március 8-án indul el hazánkban az HBO Max streaming szolgáltatás. A WarnerMedia digirális platformja elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és más platformok kínálatát. Az HBO Max itthon a Warner Bros. mozifilmjei 45 nappal a hazai mozipremier után már elérhetővé válnak, természetesen mindenféle külön költség nélkül.

Az HBO Max minden meglévő magyar közvetlen HBO GO előfizetőnek és új vásárlónak 33%-os kedvezményt biztosít a havi díjból (2390 ft) az előfizetésük teljes időtartama alatt, s emellett az új, éves előfizetési lehetőség 12 hónapos hozzáférést biztosít nyolc hónap áráért, ami szintén 33%-os kedvezményt jelent. Ez azt jelenti, hogy aki március 31-ig előfizet, az csak havi 1590 forintot kell fizessen, míg az éves előfizetést választók 18990 forintot fizetnek.

A hivatalos közlemény szerint "az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon. Az HBO Max több operátor partnereken keresztül is elérhető lesz."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások