Készül A kréta ember

Készül A kréta ember

2022. február 4. 18:58, Péntek
Újabb jól sikerült könyvből terveznek tévésorozatot készíteni.

A BBC tévésorozatot tervez készíteni C.J. Tudor könyve, A kréta ember (The Chalk Man) alapján, amit Mick Ford jegyeznek. Az angol széria a tervek szerint hat részes lenne, és már idén bemutatásra kerülhet, azonban egyelőre még a szereposztása sem kezdődött el, ugyanis a brit közszolgálati adó még nem adott zöld utat neki.

A könyv hazai kiadásának fülszövege nem csak a tartalmat tünteti fel, hanem sok minden más, PR-szöveget is tartalmaz: "2018 könyve. Jön a Krétaember...
1986 őszén egy tinédzser, Eddie Munster segített megóvni a wurlitzeres lány életét. Az a nyár változtatott meg mindent. Az hozta el a krétaembereket - titkos kód szerint rajzolták őket az aszfaltra.
Csakhogy aztán önnön akaratukból kezdtek feltűnni, szörnyű képeket jövendölve a poros kövezeten. Tudtak a holttestről a folyóban. És tudtak a wurlitzeres lány testéről, amely még ott hevert az erdőben, fej nélkül.
2016-ot írunk. Eddie most is Anderburyben él, a régi iskolájában tanár, s egy albérlővel, Chloéval lakik együtt. Nyugalmas az élet. Meglehetősen üres az élet.
Mígnem egy napon ismét felbukkannak a krétaemberek.
C. J. Tudort az új Stephen Kingként ünneplik világszerte.
A Krétaember kiadási jogait pár napon belül 38 országban vásárolták meg.
"Fantáziadús, rendkívüli bevezetéssel, amely két magával ragadó világot fog közre. Frenetikus utazás, ravasz és kísértő, árad belőle a feszültség. Fergetegesen jó időtöltés." Steve Berry
"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások