Felújított Xbox-konzolokat árul a Microsoft

Felújított Xbox-konzolokat árul a Microsoft

2022. április 2. 11:08, Szombat
Ezzel enyhítenék a készlethiányt, viszont a hardvert két feltétellel szerezhetjük csak be.

A redmondi cég konzoljai, valamint azok komponensei kapcsán nemrég olvashattunk arról, hogy az AMD hibás Xbox-chipeket árul, most pedig magán a Microsofton van a sor, ők egészítik ki ugyanis a meglévő kínálatot. Az új ajánlat keretében felújított konzolokat vásárolhatunk, egyelőre kizárólag a tengerentúlon, két fő feltétellel.

A cég, egészen pontosan a Microsoft Store hivatalos amerikai oldalán jelent meg a friss ajánlat, amelyben a felújított, vagyis refurbished Xbox jelenik meg fő elemként. Ezen példányokat a magyarázat alapján a vállalat szokásos eljárásának megfelelően vizsgálták meg, javították, tesztelték, illetve tisztították meg, vagyis mindenképpen megfelelő minőségű terméket szerezhetünk be, viszont két alapvetőt feltételt szabnak az amerikai vásárlók számára, ezek miatt tehát nem mindenki (és nem korlátlan mennyiségben) juthat majd hozzá a némileg olcsóbb változathoz.

Az első lépésben magát a konzolt kell kiválasztanunk, amely most 470 dollárba kerül, ezt követően azonban kötelező jelleggel ki kell jelölnünk az eladásra kínált digitális játékok egyikét. A legolcsóbb példány ezek közül jelen pillanatban a Monopoly Plus + Monopoly Madness, amely 27,49 dollárt kóstál, a harmadik, utolsó lépés pedig a vezérlő kiválasztása, amelyet szintén nem kerülhetünk meg. Ez utóbbi esetében egy 55 dolláros ajánlat tűnik a legkedvezőbbnek, vagyis a teljes ár 552,47 dollárra jön ki, ami nem sokkal marad alatta az eBay oldalán elérhető, többnyire árskalpolók által kínált példányok árszintjének. Mégis, ezzel együtt is jó irányba lépnek egyet, a helyzet némileg javulhat, bár azt még nem tudni, hogy a többi régióban mikor kerítenek majd sort erre.

A felújított konzolokat a szokásos 12 havi garanciával árulják, ezekből mindenki egyetlen példányt szerezhet be.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások