Videón látható a Pixel Watch

Videón látható a Pixel Watch

2022. szeptember 27. 17:37, Kedd
A Google lerántotta a leplet a készülékről, amelynek külsejét egy rövid videóban mutatják meg.

Még májusban számoltunk be arról, hogy a Google végre hivatalosan is bemutatta új fejlesztéseit, amelyek között az évek óta várt okosóra is helyet kapott. Ez utóbbi megjelenése már nagyon közel van, most pedig egy rövid teaser videóban vehetjük szemügyre a külső fontosabb vonásait.

A cég által közzétett teaser egy viszonylag egyszerű, külalakjában visszafogott készüléket villant fel számunkra, amely a várakozásoknak megfelelően több eltérő színben lesz majd kapható. Azt még nem tudjuk, hogy valóban egyetlen méretre esett-e a választás, vagy esetleg több különböző méretű változatot várhatunk, viszont az már biztosnak tűnik, hogy a teljesítményről a meglehetősen koros Exynos 9110 gondoskodna, amely annak idején a Samsung eredeti Galaxy Watch és Watch 3 típusaiban kapott helyet, ma pedig már nem igazán versenyképes a negyedik vagy ötödik verzióval – nem beszélve az Apple Watch Series 8 tagjairól.


A felvételből jól látható módon kimaradnak a felhasználói kezelőfelületet, valamint a kávát megmutató másodpercek, a jelek szerint a Google egyelőre nem kívánja megosztani velünk ezen részleteket. Marad tehát maga a forma, amely egyértelműen kerekre és visszafogottra sikeredett, és inkább a Moto 360 vonalaira emlékeztet, fekete, ezüst és arany példányban, számos, szintén házon belül kialakított szíjjal. Külsős információk szerint a hivatalos ár némileg alacsonyabb szintről, jó eséllyel 350 dollárról indul majd, ez viszont még mindig magasabb, mint amit a Galaxy Watch 5 esetében láthatunk.

A piaci megjelenés október 6-án, közvetlenül a cég soron következő rendezvénye után esedékes.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások