Kiderült, mikor érkezik az új mozis Superman-reboot

Kiderült, mikor érkezik az új mozis Superman-reboot

2023. március 16. 11:48, Csütörtök
Premierdátumot kapott Acélember következő kalandja.

Mint ismert, a Warner a DC-s IP-k kapcsán nyáron elhatározta, hogy hasonlóan a Marvel Studioshoz egy kézbe fogja összpontosítani a kreatív szálakat. Sokáig úgy tűnt, hogy Dan Lin lesz az ottani Kevin Feige, azonban vele nem tudott megegyezni a stúdió, így végül James Gunn és producer társa, Peter Safran lett új agytrösztként szerződtetve a korábbi DC Films, a DC Studios élére, hogy a szuperhősös franchise-okért feleljen, amik film, tévésorozat és animáció formájában jelennek meg. És amik kapcsán az a terv, hogy mostantól közös univerzumot alkotnának.

Az új univerzum egy sarkalatos pontja természetes Superman lesz, és az a minap kiderül James Gunn tweeetjéből, hogy a szuperhős következő önálló filmje, a Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Az már korábban kiderült, hogy a Henry Cavill által alakított változatra Gunnék nem tartanak igényt, a saját elképzelésüket egy olyan Acélemberre akarják építeni, aki még a korai éveiben jár.

Gunn jelenleg is írja saját Superman-filmjének szkriptjét, de azt korábban leszögezte, hogy annak ellenére, hogy az a hős korai éveit mutatná meg, nem eredettörténet lesz, tehát nem fogják lefutni vele az ismert köröket. Tehát Clark Kentet, azaz Supermant ismét új színész fogja alakítani.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások