DarkSpace nyilvános bétateszt

DarkSpace nyilvános bétateszt

2001. július 22. 18:37, Vasárnap
Klikk ide!A DarkSpace egy nyüzsgő univerzumban játszódik, ahol intenzív politikai küzdelmek, gazdasági szankciók, erőteljes diplomáciai tevékenység befolyásolja az emberek mindennapi életét. A főbb hatalmi csoportosulások nyíltan ellenségeskednek egymással, csak néhány apró szigetnek sikerült semlegesnek maradnia - legalábbis addig, amíg rájönnek, melyik oldal szolgálatából húzhatják a legtöbb hasznot. A játékosok ebben a zűrzavarban újonc pilótaként kezdik meg pályafutásukat. Kezdetben apró űrhajókat bíznak csak rájuk, de végül akár zászlóshajóknak parancsoló admirálisokká is válhatnak.

A három fő frakció szolgálatában tevékenykedő játékosok egymás ellen küzdenek majd az interneten. Egyénként mindenki külön küldetéseket teljesítve járulhat hozzá választott oldala megerősödéséhez. A galaxis úgy lett megalkotva, hogy érdemes legyen csoportokba szerveződni, így könnyebben teljesíthetőek a küldetések, és a gyakran bekövetkező véletlenszerű eseményekkel is több eséllyel tudunk szembe nézni.

A kezdésnél általunk kiválasztott űrhajótípus meghatározza az univezumban betöltött szerepünket is. A scout (felderítő) tárja fel a fog of war miatt egyébként nem látszó részeket, a battle cruiser a klasszikus harci űrhajó, a transport-ok szállítják a gyalogosokat például bolygóinvázió idején, míg az engineering ship (mérnök hajó) különböző védő platformokat, szenzorállomásokat építhet.

A DarkSpace világát történetünk során rengeteg mellékszál fonja át. Habár eleinte az emberek a domináns faj, később egyre több idegen lénnyel, és fejlett technológiával találkozhatunk. A nyüzsgő univerzumban rengeteg semleges karakter mind a saját érdekeivel foglalkozik majd, ez állandóan változó helyzeteket teremt, amihez a játékosoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell.

Klikk ide!

A DarkSpace pontokban:

 • 3D-s megjelenés, amelyről a PaleStar saját motorja, a Medusa gondoskodik
 • a három oldal szolgálatában több mint 18 egyedi űrhajó
 • professzionális hanghatások (dinamikus sztereo rendereléssel)
 • óriási bolygók, aszteroidamezők, holdak, csillagok, feketelyukak és féreglyukak
 • az űrhajósebződés, a torpedóbecsapódás és rengeteg más speciális effekt és azok hatásainak valós idejű megjelenítése
 • az előfizetők egy hatalmas online világ részeseivé válnak, amelyben állandóan új hadjáratok válnak elérhetővé, eközben folyamatosan kapják a fejlesztéseket (új űrhajók, fajok, technológiák stb.)
 • globális ranglista rengeteg statisztikai adattal a játékosokról
 • csaták az egy az egy elleni küzdelemtől kezdve egészen a 200 emberes űrháborúkig - zászlóshajókkal, fregattokkal, elfogó vadászokkal, multi-atmoszférás bombázó kötelékekkel, orbitális pályán keringő harci eszközökkel, lopakodókkal stb.
 • több mint 25 fajta különleges fegyverzetrendszer, természetesen mindhárom oldal egyedi megoldásaival
 • könnyen kezelhető parancsnoklási rendszer, egy kattintással utasíthatjuk az alánk rendelteket
 • az Engineering ablakban megnézhetjük űrhajónk - és fegyverzetének - állapotát, prioritásokat adhatunk meg a szerelési sorrendre
 • egyre nehezedő játékrendszer: az újoncok viszonylag egyszerű gépekkel sajátíthatják el az alapokat, aztán következhetnek az egyre összetettebb hajók
 • a különböző scenariokon különböző feladatok, amelyek sikeres teljesítéséhez nem csak a tűzerőre, hanem taktikázásra is szükség lesz
 • fog of war - a lopakodás és a felderítés nélkülözhetetlen a győzlemhez, kémeink értékes információkat, technológiákat szerezhetnek az ellenségtől
 • több mint 49 fejlesztés az űrhajókhoz

  A DarkSpacenek egyelőre még nincs kiadója, így a fejlesztés határideje sem ismert. Akinek felkeltette az érdeklődését, itt bekapcsolódhat a tesztelésbe.

  Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
  Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
  Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
  Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
  Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
  Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


  Kapcsolódó linkek

 • Listázás a fórumban