Játékhírek röviden

Játékhírek röviden

2001. augusztus 28. 00:46, Kedd
Késik az Xbox

A Microsoft ma bejelentette, hogy csúszik az Xbox megjelentetése. Az eredetileg ez év végére tervezett megjelentetés új időpontja 2002. február 22. lett Japánban, míg a 2002. márciusára tervezett európai premier új dátuma még nem tisztázott. A Microsoft nem indokolta a csúszás okát.



SW Galactic Battlegrounds weboldal

A StrategyPlanet megnyitotta a következő LucasArts produkció, a Star Wars Galactic Battlegrounds hivatalos weblapját. A Galactic Battlegrounds HQ rengeteg hasznos információt tartalmaz a játékról, úgymint az egységek és népek leírása, előzetesek, és screenshotok. Alább közlünk néhány screenshotot ízelítőnek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!




Ismét Divine Divinity képek

A Larian Studios nagyon nyomul, mivel hétről-hétre valami új infót adnak közzé, melyet rendre felkapnak a gamer szájtok. Nos reméljük a játék maga lesz olyan jó, mint a cég PR szakembere, mindenesetre a most kiadott screenshotok bíztatóan Baldurs Gate feelinget sugároznak, lévén a Divine Divinity is egy Akció/RPG lesz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!




A Vivendi segít az Interplaynak

A nagysikerű Baldurs Gate sorozat készítője a Titus Interactive ma megállapodást írt alá az Vivendivel. A megállapodás értelmében a Vivendi felvállalja az Interplay helyett az USA területén való terjesztést, amely várhatóan évi 10 millió dollár megtakarítást eredményez az Interplaynek. Az Interplay továbbiakban kizárólag a szoftverek előállításával fog foglalkozni és a terjesztéssel kapcsolatos feladatokat a Vivendire hagyja. Szakértők szerint ez a megállapodás lehet az első fázisa annak, hogy a cég kilábaljon a veszteségből és újra prosperáló pályára léphessen.



HOMM4 késik

A New World Computing ma bejelentette, hogy késik a nagysikerű sorozat, a Heroes of Might and Magic negyedik részének megjelenése. A céghez közelálló források szerint a csúszás oka az elégtelen tesztelésben rejlik, azaz a bétateszterek nem tudják feladatukat az eredetileg novemberre tervezett kibocsátásig befejezni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások